Urmărește-ne pe Facebook

Dotări

Liceu cu sistem de iluminare modern.
În temeiul Hotărârii Guvernului Republicii Moldova nr. 275 din 10.05.2023 în cadrul Programului activităţilor de reintegrare a ţării pentru anul 2023,
Liceul Teoretic „Evrica” din Râbniţa a beneficiat de un ajutor material unic în mărime de 100 mii lei.
La şedinţa Consiliului de administraţie din 04.07.2023 s-a aprobat proiectul „Modernizarea sistemului de iluminare în liceu”.
Această decizie a fost luată ţinând cont de faptul că în instituţie există problema iluminării slabe în sălile de clasă.
E cunoscut faptul că iluminarea adecvată este importantă pentru sănătatea copiilor, elevilor, cadrelor didactice şi contribuie la crearea unui mediu optim de învăţare.
După încheierea Contractului de achiziţionare a corpurilor de iluminat, acestea au fost aduse la liceu.
Are loc activitatea de instalare a corpurilor de iluminat în sălile de clasă, care va schimba mult spre bine intensitatea luminii și se va încheea în luna ianuarie 2024. În rezultatul implementării proiectului „Modernizarea sistemului de iluminare în liceu”, instituţia va dispune de un sistem de iluminare modern ce va asigura o calitate vizuală bună, ajutându-i pe elevi să se concentreze mai bine la ore, reducând oboseala ochilor.
Administraţia liceului, cadrele didactice, elevii şi părinţii exprimă mulţumire Guvernului Republicii Moldova, Biroului Politici de Reintegrare al Cancelariei de Stat, Ministerului Educaţiei şi Cercetării pentru contribuţia esenţială la crearea condiţiilor optime în desfăşurarea procesului educaţionalSală de calculatoare cu tablă interactivă

Cantină, sală de festivități

Sală de sport

Biblioteca

Punctul medical

cabinetul de informatică


ECHIPA MANAGERIALĂ

ACTIVITĂŢI EXTRAŞCOLARE

BIBLIOTECA ŞCOLARĂ

ORAR

CONSILIUL ELEVILOR

PSIHOLOG ŞCOLAR

Contacteaza-ne

0037355521665